A2vastgoedadvies is een veelzijdige adviseur met kennis op het gebied van diverse bedrijfstakken: retail, bouw, facilitair bij rijksoverheid en semi-overheden. Een brede ervaring is ontwikkeld via directe aansturing en of ondersteuning bij het analyseren, vormgeven en implementeren vastgoed vraagstukken binnen (complexe) organisaties.

Uitdagende vraagstukken?

Elke vraag kent zijn uitdagingen. A2vastgoedadvies draagt bij aan het realiseren van effectieve en krachtige oplossingen in de private en publieke sector. Met raad en daad, en anticiperend op nieuwe ontwikkelingen zoeken we naar een praktische implementatie. Voor private organisaties resultaatgericht met de focus op het bedrijfsbelang, en voor de publieke sector met gevoel voor het maatschappelijke belang.

A2vastgoedadvies kan professionele ondersteuning bieden bij zowel implementatievraagstukken als tijdelijke bezettingsproblemen op alle niveaus binnen uw organisatie. Kortom: u mag van A2vastgoedadvies ondersteuning verwachten met daadkracht, kwaliteit en intregitiet die is gebaseerd op een jaren lange ervaring binnen de diverse sectoren. .